Recursos generals

Tricentenari.cat. La Generalitat de Catalunya ha endegat un programa   d'activitats per emmarcar les commemoracions que es difonen a través del web de la Comissió del  En aquest web hi trobareu més enllaços a pàgines amb informació molt interessant sobre la guerra de successió.


Tricentenari bcn. web commemorativa del tricentenari de l'Ajuntament de Barcelona.

Guerradesuccessió.cat,  Amb dedicació especial als aspectes militars, amb descripcions d'armaments, uniformes, batalles, etc. i amb enllaços a documents originals escanejats. Universitat de Barcelona. Fundació Bosch i Gimpera.          
11 de setembre 1714. Pàgina centrada sobretot en els fets bèl·lics. Informació sobre batalles i exèrcits, biografies i amb una interessant selecció de documents, àudios i videos. Vinculat al grup de reconstrucció històrica Miquelets de Cataunya, que es dedica a l'estudi i interpretació de la història militar de Catalunya entre els segles XVIII i XVIII.   
Diari de Setge.  El setge de Barcelona detallat quasi bé dia a dia. Elaborat a partir de fonts originals i bibliografia de reconeguts historiadors.
Articles. Enllaç a una selecció d'articles publicats en revistes especialitzades.